chevron_left Reisadvies

Tips voor op reis

null

Voorkomen is altijd beter dan genezen, ook op reis.

Tijdens je verblijf in het buitenland wil je beschermd zijn tegen mogelijke gezondheidsrisico's. Bij KLM Health Services adviseren wij je graag hoe je met de juiste artikelen en tips goed voorbereid op reis gaat.

Preventieve Maatregelen

Om je reis zo aangenaam mogelijk te maken, is het verstandig om een aantal preventieve maatregelen te nemen. Hiermee verklein je de kans om ziek te worden. Dit kunnen vaccinaties zijn, insectenwerende maatregelen, of bijvoorbeeld de juiste artikelen bij de hand hebben. Onze verpleegkundigen kunnen jou een deskundig advies op maat geven voor jouw bestemming.

Handige reisartikelen

Bij KLM Health Services kun je terecht voor handige reisartikelen zoals:

  • Eerste hulp kits

  • Klamboes

  • Middelen tegen de zon

  • Middelen voor insectenbeten

Gezondheidsrisico's op reis

Voedsel, water, zon, hygiëne en dierenbeten zijn "gewone" zaken die wel degelijk een risico kunnen zijn voor je gezondheid. Wij vertellen je graag welke gezondheidsrisico's je in het algemeen loopt en geven je tips voor op reis hoe je deze risico's kunt verminderen.

Reisadvies Buitenlandse Zaken

Soms zijn er veiligheidsrisico's op jouw bestemming. Wees dan alert of reis alleen naar het land als dat echt noodzakelijk is. Met een reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kun je je voorbereiden op veiligheidsrisico's tijdens een verblijf in het buitenland. Bekijk hier de actuele informatie voor jouw bestemming: Reisadviezen | NederlandWereldwijd.