Expatkeuring

null

Expatkeuring

Ga je als expat naar het buitenland of zend je medewerkers naar het buitenland uit? Dan is een medische verklaring nodig. KLM Health Services expatkeuring onderzoekt een aantal vitale functies, die van belang zijn om veilig uitgezonden te worden naar het buitenland.

Wat houdt het in?

De expatkeuring die plaats zal vinden is situatieafhankelijk. Er zijn verschillende expatkeuringen die je door ons kunt laten uitvoeren. Gaat het hele gezin voor langere tijd naar het buitenland? Wij bieden ook speciale expatkeuringen voor kinderen aan.

De keuring begint met een gedetailleerde analyse van de medische geschiedenis. Vervolgens doen we een aantal onderzoeken, waaronder bloed- en urineonderzoek, het meten van lengte, gewicht, vetpercentage, BMI en bloeddruk.

Bij een uitgebreide keuring onderzoeken we gehoor- en gezichtsvermogen, maken we een rust ECG en wordt er een longfunctieonderzoek uitgevoerd. Onze arts bespreekt de vragenlijst met de medewerker en er zal ook lichamelijk onderzoeken plaatsvinden. Afhankelijk van de bestemming kan er na de keuring een vaccinatieconsult plaatsvinden bij onze Travel Clinic.

Wanneer is de keuring nodig?

  • Ga jij of jouw medewerker een langere tijd voor werk naar het buitenland? Dan is er hoogstwaarschijnlijk een medische verklaring nodig. Bij KLM Health Services verkrijg je deze verklaring door een expatkeuring te ondergaan.

  • Onze artsen hebben veel kennis van de situaties in het buitenland en kunnen daarom gericht de keuring uitvoeren. Naast de actuele informatie die wij van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) ontvangen, hebben wij ook een uitgebreid artsennetwerk in het buitenland.

De keuringen die wij aanbieden

  • Expat / Uitzending Inkeuring Basis
  • Expat / Uitzending Inkeuring Uitgebreid
  • Expat / Uitzending Combinatie in/uitkeuring
  • Expat / Uitzending < 9 jaar
  • Expat / Uitzending 9 – 16 jaar
  • Frequent Reizigerskeuring

Waar vindt de keuring plaats?

De expatkeuring vindt plaats op onze locatie in Den Haag of Schiphol-Oost.

Gecertificeerde keuring

KLM Health Services heeft de benodigde certificering om deze keuring uit te voeren.

Meer informatie nodig?

Bel voor meer informatie met (020) 649 43 34 of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen